Fordonskontroll
Testkonto
Kontakta oss
Om företaget
Fordonskontroll Sverige AB
Skultunavägen 1
722 17 Västerås
021-83 82 80
Hämta i AppStore  Hämta på Google Play

Extrafält


I många fall finns det fordonsspecifik information som är av intresse i organisationen. Det kan vara avtalsinfo, koder, serienummer, utrustningstyper o.s.v.

I Fordonskontroll kan du som kund skapa obegränsat egendefinerade "Extrafält" för detta och även kategorisera dessa i flikar.

Extrafältens rubriker och flikarnas namn sätter du som kund själv.
På respektive fordon kan sedan data sparas i respektive fält.
Extrafälten kan sättas att innehålla:

- Text
- Tal
- Kryssruta
- Datum
- Dropdown med valbara alternativ


Extrafält med datum kan sättas att visas i kalendern. Kan vara bra för datum du som kund önskar ha extra koll på.

Med Fordonskontrolls Rapportgenerator kan sedan rapporter skapas med villkor så att rapporten innehåller t.ex. alla fordon som har ett slutdatum för ett avtal som utgår om 6 månader.
Om cookies | Press


Vilken nytta gör Fordonskontroll för ett företag? Ett sätt att få reda på det är att läsa våra underhållande mini-romaner där vi följer den mycket speciella "Johan Johansson" när han inför Fordonskontroll för två olika företag. Så Läs, Le & Lär:

En vecka med Fordonskontroll
3 år med Fordonskontroll
Roadshow 2019
Västerås 8/5


Fordonskontroll genomför tillsammans med samarbets-partners IDHA och VISMA (TransPA) ett seminarier i Västerås. Här visar och berättar vi om hur en omställning till att jobba mer digitalt kan hjälpa er att driva en mer effektiv, konkurrenskraftig och lönsam verksamhet.

Mer info & anmälan

Ny digital dokumentmall
2019-03-12
Sedan tidigare finns de digitala dokumentmallarna Rekvisition, Däcksbyte, Skyddsrond och Fordonskort. Nu har även dokumentmallen "Säkerhetskontroll innan körning" införts och kan t.ex. användas som protokoll för daglig kontroll.

Fordonskontroll växer
2018-11-01
Vi är glada att kunna presentera en ny medarbetare hos oss, Erik Hamrin. Erik kommer att arbeta heltid från första November, med i huvudsak systemutveckling.

Integration Bilprovningen
2018-02-09
Integrationen innebär att besiktningstider bokade hos Bilprovningen hämtas till Fordonskontroll med automatik. Integrationen innebär också att användaren kan starta bokning direkt i Fordonskontroll.