Fordonskontroll
Testkonto
Kontakta oss
Om företaget
Fordonskontroll Sverige AB
Skultunavägen 1
722 17 Västerås
021-83 82 80
Hämta i AppStore  Hämta på Google Play

Vägtrafikregistret


I Vägtrafikregistret, VTR, finns en stor mängd fakta och statusvärden på fordonen. Förutom tekniska data finns också besiktningsstatus, trafikstatus, leasinginformation, kreditinformation med mera. Tack vare vår unika integration med VTR blir dessa uppgifter tillgängliga i applikationen.

I och med att trafikstatus och liknande finns i uppgifterna från VTR, får användaren snabbt en överblick över sina fordon. På ett ögonblick ser användaren om något fordon är i behov av åtgärd.

Utöver att Fordonskontroll automatiskt uppdaterar fordonsinformation från Vägtrafikregistret, kan du som kund med ett enkelt knapptryck uppdatera i realtid.Kontrollbesiktning


Inbokade kontrollbesiktningar på de största besiktningsaktörerna kan hämtas med automatik via integrationer. Två timmar efter genomförd ordinarie kontrollbesiktning hämtas utfallet och finns det anmärkningar så skapas felrapporter på dessa som även e-postas till angivna ansvariga användare.

Saknas utfall så e-postas istället om missad kontrollbesiktning. Också det två timmar efter inbokad tid.
Om cookies | Press


Vilken nytta gör Fordonskontroll för ett företag? Ett sätt att få reda på det är att läsa våra underhållande mini-romaner där vi följer den mycket speciella "Johan Johansson" när han inför Fordonskontroll för två olika företag. Så Läs, Le & Lär:

En vecka med Fordonskontroll
3 år med Fordonskontroll
Ny integration - HR-appen
2023-02-16
Integrationen innebär att HR-appen kan kommunicera med Fordonskontroll. Ett exempel på funktion är att skapa felrapporter i HR-appen som hamnar i Fordonskontroll.

Ny integration - Tacho Online
2022-11-07
Automatisk import av färdskrivardata för hantering av tvåårskontroll (kalibrering), kopiering samt mätarställning.

Ny integration - Fair Transport
2022-05-06
Vi har nu lanserat en integration med Fair Transport.
Integrationen innebär att Fair Transport inhämtar fordonsuppgifter rörande bl.a. miljöklass från Fordonskontroll.

Ny integration Minifinder
2022-02-25
Vi har nu lanserat en integration med Minifinder. Integrationen innebär att positionsdata och mätarställningar regelbundet kan inhämtas till Fordonskontroll.