Fordonskontroll
Testkonto
Kontakta oss
Om företaget
Fordonskontroll Sverige AB
Skultunavägen 1
722 17 Västerås
021-83 82 80
Hämta i AppStore  Hämta på Google Play

Vägtrafikregistret


I Vägtrafikregistret, VTR, finns en stor mängd fakta och statusvärden på fordonen. Förutom tekniska data finns också besiktningsstatus, trafikstatus, leasinginformation, kreditinformation med mera. Tack vare vår unika integration med VTR blir dessa uppgifter tillgängliga i applikationen.

I och med att trafikstatus och liknande finns i uppgifterna från VTR, får användaren snabbt en överblick över sina fordon. På ett ögonblick ser användaren om något fordon är i behov av åtgärd.

Utöver att Fordonskontroll automatiskt uppdaterar fordonsinformation från Vägtrafikregistret, kan du som kund med ett enkelt knapptryck uppdatera i realtid.Kontrollbesiktning


Inbokade kontrollbesiktningar på de största besiktningsaktörerna kan hämtas med automatik via integrationer. Två timmar efter genomförd ordinarie kontrollbesiktning hämtas utfallet och finns det anmärkningar så skapas felrapporter på dessa som även e-postas till angivna ansvariga användare.

Saknas utfall så e-postas istället om missad kontrollbesiktning. Också det två timmar efter inbokad tid.
Om cookies | Press


Vilken nytta gör Fordonskontroll för ett företag? Ett sätt att få reda på det är att läsa våra underhållande mini-romaner där vi följer den mycket speciella "Johan Johansson" när han inför Fordonskontroll för två olika företag. Så Läs, Le & Lär:

En vecka med Fordonskontroll
3 år med Fordonskontroll

25-27 oktober 2022
Besök oss gärna!


Roadshow 2022
Digitala verktyg för transportbranschen
Tillsammans med Visma TransPA och idha-Online visar vi hur deras lösningar och Fordonskontroll fungerar ihop för att ge dig full koll på personal, timmar och fordon.

- Luleå 26/9
- Skellefteå 27/9
- Umeå 28/9
- Östersund 29/9
- Kalmar 14/11
- Växjö 15/11
- Karlshamn 16/11
- Malmö 17/11

Välkommen på seminarium och mingel för nya insikter kring ett mer digitalt arbetssätt.

>> Mer info & anmälan


Ny integration - Fair Transport
2022-05-06
Vi har nu lanserat en integration med Fair Transport.
Integrationen innebär att Fair Transport inhämtar fordonsuppgifter rörande bl.a. miljöklass från Fordonskontroll.

Ny integration Minifinder
2022-02-25
Vi har nu lanserat en integration med Minifinder. Integrationen innebär att positionsdata och mätarställningar regelbundet kan inhämtas till Fordonskontroll.

Ny integration Novafleet
2021-09-14
Vi har nu lanserat en integration med Novafleet. Integrationen innebär att positionsdata och mätarställningar regelbundet inhämtas till Fordonskontroll.

Ny integration Webfleet
2021-02-25
Vi har nu lanserat en integration med Webfleet. Integrationen innebär att positionsdata och mätarställningar regelbundet inhämtas till Fordonskontroll.

Ny integration Assistancekåren
2021-01-28
Vi har nu lanserat en integration med Assistancekåren.
Integrationen gör det möjligt att beställa bärgning i Fordonskontroll. Om det aktuella fordonet har GPS-positionering via någon annan integration följer positionen med i beställningen. I Fordonskontroll kan man sedan följa ärendets status. Återrapportering sker också via sms till beställare och förare.